Târgul Veterani nu se mai deschide pentru comercializarea mieilor de Paște. Nu vrea DSV Mehedinți

Targul_VeteraniDeși inițial fusese de acord cu deschiderea Târgului Veterani pentru perioada premergătoare sărbătorilor pascale, astfel încât să se poată comercializa mieii pentru Paște, Direcția Sanitar-Veterinară s-a răzgândit.

„Deși am fost de acord cu solicitarea Direcției Sanitare–Veterinare de a redeschide acest spațiu public și a veni astfel în sprijinul severinenilor, instituția amintită a revenit asupra propunerii și astăzi, la ora 14.00, am fost anunțat de către reprezentanții DSV, că s-au răzgândit.

Aceasta, deși la ora 11.00, m-am deplasat în Târgul Veterani, împreună cu directorul general Valentin Marițoiu și directorul adjunct Adriana Ganea, am stabilit toate detaliile sanitare și logistice și am început acțiunile de igienizare și dezinfectare a tuturor spațiilor de vânzare, pentru comercializarea în condiții de siguranță.

Regret că nu am putut veni în ajutorul severinenilor, care și-ar fi dorit să achiziționeze carnea de miel direct de la producători, în această perioadă, dar vina aparține în totalitate Direcției Sanitar-Veterinare”, a declrat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *