Tanti Gabi face baie si se scarpina la… propriul interes

În timp ce liderii tuturor partidelor politice din Mehedinti fac campanie electorală în teritoriu, Gabriela Dobrota, prim-vicepreşedinte PMP Mehedinţi, apare într-o postare de astazi pe facebook într-un Jacuzzi la Aquaticum Debrecen, în Ungaria, în compania unor tineri, băieţi şi fete.

Gabriela_Dobrota_jacuzziFoto: pagina de facebook Robert Ciocionoiu

Mai mult, doamna Gabriela Dobrotă este consilier local în cadrul CL Drobeta Turnu Severin, un ales local într-un oraş în care mai există locuitori care nu au căldură şi un oraş în care nu este apă caldă. Ce a făcut doamna Gabriela Dobrotă, în calitatea sa de ales local, pentru a rezolva problema căldurii în municipiu? Sau cât de mult se implică în rezolvarea problemelor locuitorilor municipiului Drobeta Turnu Severin? Se pare că pe doamna Gabriela Dobrotă nu o interesează decât propriul său interes, nu al locuitorilor care au ales-o să le rezolve problemele cu care se confruntă.

Doamna Gabriela Dobrotă primeşte lunar o indemnizaţie de peste 600 de lei de la Primăria Drobeta Turnu Severin, din banii severinenilor, ca şi consilier local. Ce face dânsa pentru aceşti bani? Cât de mult se luptă pentru o viaţă mai bună a severinenilor?

Această fotografie nu este decât o sfidare la adresa severinenilor care nu au apă caldă, iar unii dintre ei chiar tremură în frig!

Sa nu uităm că Gabriela Dobrotă a fost foarte aproape să ajungă viceprimar al municipiului Drobeta Turnu Severin şi îşi doreşte în continuare funcţia de viceprimar al municipiului Drobeta Turnu Severin.

Şi mai este ceva care ţine de ţinuta unui ales local, de respectul pe care îl arăţi oamenilor care te-au votat. Cum poţi să apari, ca ales local, într-o astfel de ipostază?!

Au fost şi încă mai sunt femei care activează în politica mehedinţeană. Enumăr câteva dintre ele: Mariana Hoancă, Doiniţa Chircu, Stela Firu, Dana Trancotă, Sanda Baboniu, Pompilia Szellner, Renata Nanciu şi mai tânara Veronica Nicolae etc. Cu excepţia doamnei Pompilia Szellner, toate aceste femei au fost şi unele încă mai sunt aleşi locali, consilieri judeţeni sau locali.

Imaginaţi-vă, stimaţi cititori, cum ar fi fost ca una dintre acestei femei din politica locală să fi apărut într-o asemenea ipostază precum a apărut doamna Gabriela Dobrotă şi într-un moment când în municipiul Drobeta Turnu Severin sunt probleme sociale serioase.

Mircea Popescu  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *