Tandemul Ion Cupă-Eduard Koler, în fața unui rezultat istoric cu PMP Mehedinți

Ion_Cupa_Edy_KolerrScrutinul electoral de duminică, 27 septembrie, va fi nu doar unul foarte disputat, ci și unul în care pot fi surprize majore. Și aceasta deoarece în această competiție electorală sunt mai multe partide cu șanse reale de a accede în structurile administrației publice, dar și de a obține primari.

PMP Mehedinți este un partid politic care are o mare oportunitate de a obține un rezultat foarte bun, chiar surprinzător raportat la candidații pe care îi are, dar și la modul în care și-a asumat și desfășurat această campanie electorală, atât în județ, dar și în municipiul Drobeta Turnu Severin. Evident, meritul pentru acest efort este al întregii organizații județene și municipale severinene, însă vârfurile de lance în această competiție sunt cei doi candidați ai PMP Mehedinți: Ion Cupă, candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți, și Eduard Koler, candidatul pentru funcția de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin.

Din acest punct de vedere, se poate spune că tandemul Ion Cupă-Eduard Koler poate fi surpriza alegerilor locale din acest an și cu siguranță sunt în fața unui rezultat istoric pentru PMP Mehedinți, o formațiune la a cărei revigorare și foarte probabilă afirmare în forță după scrutinul local au contribuit din plin. Pentru că, dacă PMP Mehedinți obține un scor foarte bun la aceste alegeri, dacă își atinge obiectivul electoral propus, Ion Cupă și Eduard Koler au meritul de a fi pus umărul la reconstrucția partidului, de a fi atras în partid oameni noi și credibili, dar mai ales de a crede în șansa de afirmare a partidului. Iar modul cum au înțeles să abordeze acest demers politic demonstrează o maturitate și o implicare evidente.

Ion Cupă a desfășurat o campanie electorală foarte bună, în care a propus mehedințenilor viziunea și proiectele sale, care au la bază idei de dezvoltare a județului, un județ, după cum spunea în repetate rânduri în intervențiile sale electorale,care  are un potențial uriaș de dezvoltare. Ion Cupă și-a prezentat programul său pentru Mehedinți, având la bază o experiență îndelungată, ca economist, dar și ca parlamentar, care știe foarte bine cum trebuie implementate proiectele și atrași banii, dar și legislația în domeniu.

Eduard Koler s-a profilat în această competiție ca un candidat total diferit față de ceea ce există pe piața electorală severineană, insistând pe dezvoltarea Severinului sub aspect economic, pe atragerea de investitori serioși și cu potențial, pe crearea de locuri de muncă bine plătite, pe dezvoltarea turismului și a industriei IT. Venind din mediul privat unde cunoaște foarte bine mecanismele și regulile, unde are relații și deschidere, Eduard Koler și-a expus detaliat proiectele pentru Severin, venind cu soluții reale și coerente.

Ca o concluzie, Ion Cupă și Eduard Koler au făcut tot ce a fost posibil în această campanie electorală pentru a convinge mehedințenii și severinenii de valabilitatea și veridicitatea ideilor și proiectelor sale, de nevoia unui nou tip de administrației publică, dar mai ales de șansa și speranța județului și a municipiului Drobeta Turnu Severin, o oportunitate dată de aceste alegeri de care depinde destinul acestui județ, care au posibilitatea să aleagă politicieni competenți, care știu ce trebuie să facă și pot să facă.

Tandemul Ion Cupă-Eduard Koler este în fața unei mari provocări electorale, dar, totodată, și în fața unei provocări politice, pentru că de acest rezultat depinde șansa județului Mehedinți și a municipiului Drobeta Turnu Severin, dar și a lor ca politicieni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *