Sosia mehedințencei Ecaterina Andronescu, fosta jurnalistă Carmen Dincă, vrea să devină parlamentar de Mehedinți

Ecaterina_Andronescu_Carmen_Dinca1Fosta jurnalistă, Carmen Dincă, dorește să devină parlamentar de Mehedinți. Ea candidează din partea Partidului Ecologist Român (PER) Mehedinți pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie. Carmen Dincă mai este cunoscută, datorită asemănării fizice izbitoare, ca „sosie” a fostului ministru al Educației, Ecaterina Andronescu, mehedințeancă la origine, născută în satul Colibaș din județul Mehedinți.

Ca jurnalist, Carmen Dincă are un CV impresionat. A lucrat în 8 televiziuni ca prezentator de știri, moderator de emisiuni, dar și în mai multe instituții publice, precum Guvernul României, Primăria Municipiului București, Compania de Autostrăzi sau Curtea de Conturi a României.

Tot ca jurnalist, Carmen Dincă a obținut un premiu important. Mai exact, în anul 2008, Carmen Dincă a făcut parte din echipa Pro Tv care a câștigat Premiul Emmy pentru campania „Tu știi ce mai face copilul tău?”.

Carmen_Dinca_candidat„Nu îmi doresc o campanie agresivă, bazată pe dezbinare și ură. Vreau să pun la dispoziția oamenilor toată experiența și cunoștințele mele pentru a rezolva problemele reale cu care se confruntă. Vreau să fiu un partener real pentru autoritățile locale, indiferent de culoarea lor politică. Pentru că pe mine mă interesează scopul final, mulțumirea oamenilor. Omul să fie sprijinit, ajutat, îndrumat să își rezolve problemele. Dacă voi fi aleasă deputat, activitatea mea parlamentară va avea în centrul său, verbul a construi. În calitate de fost corespondent de știri din Parlamentul României, am criticat, ani la rând, activitatea aleșilor și știu ce am de făcut, dar mai ales ce nu am voie să fac niciodată”, este mesajul postat de Carmen Dincă pe pagina sa de socializare.

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *