Senatorul Liviu Mazilu: „Este necesar să ne unim pentru a strânge cât mai rapid semnături”

Senatorul PSD de Mehedinți, Liviu Mazilu, face un apel pentru ca cetățenii să se alăture campaniei de senănuturi inițiate de PSD privind plafonarea prețurilor la energie electrică și gaze, dar și compensarea unor scumpiri care au fost operate de furnizori. În opinia sa, acest acest proiect este foarte important și vine în sprijinul oamenilor afectați de actuala situație.

„Începând de astăzi, am pornit cea mai importantă campanie de strângere de semnături! Este vorba despre proiectul de lege pe care PSD îl susține cu privire la plafonarea prețului la gaze și energie electrică.
Prin această lege, PSD susține atât plafonarea facturilor la energie și gaze, cât și compensarea unor scumpiri care au fost operate de furnizori.
Este indispensabil să existe măsuri concrete și neîntârziate pentru a stopa o criză de care guvernanții nu sunt interesați.
Energia electrică și gazele naturale sunt indispensabile pentru orice consumator, iar scumpirile pot avea un impact devastator asupra nivelului de trai.
Dragii mei, este necesar să ne unim pentru a strânge cât mai rapid semnături în vederea dezbaterii rapide a acestui proiect de lege vital pentru viitorul țării noastre!
Actualul guvern incompetent nu și-a dorit și nu își dorește să vină în sprijinul populației pentru a depăși aceste dificultăți! Semnează și tu petiția!”, este apelul lansat de senatorul Liviu Mazilu.