Școala din satul Bistrița – comuna Hinova, modernizată cu fonduri guvernamentale

Tomoescu_AladinAstăzi, 11 septembrie 2019, s-a desfășurat recepția lucrărilor efectuate în cadrul proiectului “Reabilitare, modernizare și dotare Școala Gimnazială Bistrița, comuna Hinova, județul Mehedinți”, obiectiv cu o valoare de 1,1 milioane lei, finanțat de Guvernul PSD, prin Programul Național de Dezvoltare Locală II.
La invitația primarului comunei Hinova, Ionică Moți, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a participat la recepția lucrărilor.
“Mă bucur că începând de mâine, elevii din clasele primare vor învăța în noile încăperi complet modernizate și dotate. Clădirea modernizată datează din anul 1922, astfel încât avea nevoie de intervenții. Sunt foarte multe proiecte care vizează modernizarea unităților de învățământ în județul Mehedinți, cu fonduri guvernamentale, ceea ce arată interesul Guvernului condus de doamna premier Viorica Dăncilă pentru sistemul de educație.”, a declarat Aladin Georgescu.
În primele zile ale anului școlar, elevii care de joi se mută în clădirea modernizată au învățat într-o altă școală din Bistrița, reabilitată cu fonduri europene, printr-un proiect AFIR.

Scoala_Bistrita Scoala_Bistrita1 Scoala_Bistrita2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *