Răzvan Roşca (PMP): „Facem eforturi ca Gabriela Dobrotă să fie propusă pe un loc eligibil la alegerile europarlamentare”

Razvan_RoscaPreşedintele PMP Mehedinţi, Răzvan Emanoil Roşca, este încrezător în şansa politică a formaţiunii politice pe care o conduce după întâlnirea prilejuită de Congresul PMP, care a avut loc în data de 16 iunie 2018, la Bucureşti. În urma acestui Congres, noul preşedinte al PMP a fost ales deputatul Eugen Tomac. Acesta l-a înlocuit la conducerea partidului pe fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, care nu a mai dorit să deţină o funcţie politică executivă în partid, rămânând doar preşedinte de onoare.

„A fost un Congres important pentru partid, deoarece ne-am ales o nouă conducere, o echipă care va conduce partidul la viitoarele competiţii electorale, primul examen fiind alegerile europarlamentare din primăvara anului viitor. Noul preşedinte al PMP, Eugen Tomac, este un politician serios, cu multă experienţă şi un om capabil să conducă partidul cu rezultate politice şi electorale. Ne dorim să obţinem un rezultat bun în judeţ la alegerile europarlamentare, iar în acest sens facem eforturi ca doamna Gabriela Dobrotă, consilier local severinean şi vicepreşedinte la nivel naţional al PMP, să fie propusă pe un loc eligibil la acest scrutin. Pe plan local ne dorim să întărim partidul, pentru că ne-am propus ca la viitoarele alegeri locale să ne păstrăm statutul de partid component al Consiliului Local Drobeta Turnu Severin şi să accedem în Consiliul Judeţean Mehedinţi”, a declarat Răzvan Roşca.

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *