Ramona Cupă: „Testarea VALIDĂ a tuturor persoanelor aflate în izolare sau carantină din județul Mehedinți se impune de urgență. Aceasta este cheia reducerii răspândirii coronavirusului”

Ramona_Cupa1Președintele PMP Drobeta Turnu Severin, Ramona Cupă, de profesie biolog principal la Spitalul Județean din Drobeta Turnu Severin, este de părere că soluția reducerii răspândirii coronavirusului în județul Mehedinți este testarea tuturor persoanelor din județ, aflate în izolare sau în carantină, care, în opinia sa, este obligatorie. Mai mult, ea spune că autoritățile locale din municipiu trebuie să găsească posibilitățile de producere a materialelor necesare.

„Am atras atenția de 7 zile asupra faptului că testarea este cheia reducerii răspândirii coronavirusului. Testarea VALIDĂ a tuturor persoanelor aflate în izolare sau carantină din județul Mehedinți se impune de urgență.
De asemenea, autoritățile locale din Severin, din întregul județ, trebuie să identifice posibilitatea de a produce în plan local cele necesare în această bătălie: măști, biocide, mănuși, aparate de ventilat etc”, a declarat Ramona Cupă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *