Ramona Cupă (PMP), apel la solidaritate și responsabilitate: „Trebuie să avem grijă unii de alții. De copiii și bătrânii noștri. De noi toți”

Ramona_Cupa_PMPPreședintele PMP Drobeta Turnu Severin, Ramona Cupă, de profesie biolog, a reacționat în contextul răspândirii iminente a Coronavirus, lansând un apel la solidaritate și responsabilitate. Ea spune că, datorită profesiei sale, se aștepta la impactul pe care îl avea acest virus și asupra țării noastre, subliniind că, în acestă situație, trebuie să avem grijă de noi și să respectăm regulile pentru a evita infectarea cu acest virus.

„Ca mamă, ca biolog și om implicat în viața publică, fac un apel la solidaritate și responsabilitate într-o perioadă grea pentru noi toți. Am spus public încă de acum două săptămâni că nu vom putea evita impactul cu noul virus. Nu e timp acum pentru mize personale și competiții între orgolii. Trebuie să avem grijă unii de alții. De copiii și bătrânii noștri. De noi toți. Această grijă începe cu atenția fiecăruia de a respecta regulile de precauție/igienă pentru evitarea infectării cu coronavirus. Avem o obligație comună față de prezentul și viitorul comunității noastre. Putem și trebuie să reușim. ÎMPREUNĂ!”, a declarat Ramona Cupă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *