Ramona Cupă, aleasă președinte al PMP Mehedinți

Duminică, 12 septembrie 2021, a avut loc Conferința județeană de alegeri a PMP Mehedinți. La eveniment au participat: Ion Cupă, vicepreședinte Regiunea Oltenia al PMP, Nicolae Davițoiu, președintele PMP Gorj, cei doi primari ai PMP din Mehedinți, respectiv, Irina Zoican, primarul comulei Balta, și Emilian Vîlcu, primarul comunei Prunișor, președinții organizațiilor locale.
În cadrul evenimentului s-a subliniat faptul că, deși partidul nu mai este în Parlament, traversând un moment greu, în PMP Mehedinți sunt oameni de calitate, atașați partidului, care vor să se implice în continuare. De asemenea, s-a menționat și că pe plan local nimeni nu-i poate împiedica pe aleșii PMP Mehedinți să vină cu soluții, iar toți consilierii acestui partid trebuie să își facă treaba pentru binele comunităților lor.

Președinte al PMP Mehedinți a fost aleasă Ramona Cupă, cea care deținea de altfel această funcție, însă ca interimar, nefiind aleasă într-o conferință județeană de alegeri.

„Vă mulțumesc pentru încrederea acordată astăzi! Funcția de președinte al Organizației Județene mă onorează și, deopotrivă, mă obligă! Sunt ferm convinsă că voi reuși, pentru că am alături o echipă minunată și, mai cu seamă, vă am pe dumneavoastră, o echipă unită și destoinică, o echipă deosebită, pe care orice președinte și-ar dori-o alături!
Alături de mine am foarte mulți oameni noi în politică, oameni care au venit cu idei și soluții și cu proiecte și care doresc să schimbe modul în care se face politică în România. Eu însumi sunt un om nou în politică și m-am implicat tocmai pentru că îmi doresc să schimbăm societatea, mentalitățile și modul în care se face astăzi politică.
Vă mulțumesc pentru încredere și vă aștept alături de mine să construim cel mai frumos proiect politic din Mehedinți”, a declarat Ramona Cupă.

Ramona Cupă este vicepreședinte al Consiliului Județean Mehedinți, funcție obținută în primară acestui an, după ce la alegerile locale de anul trecut a fost aleasă consilier județean pe lista PMP Mehedinți.

Mircea Popescu