PSD Mehedinți și-a validat candidații pentru alegerile locale din județ

aladin_georgescu__marius_screciu_popescuComitetul Executiv Județean al PSD Mehedinți a validat astăzi, într-o ședință extraordinară, organizată în aer liber și cu toate normele de protecție prevăzute de lege, candidații pentru funcțiile de primari din toate comunele, orașele și municipiile județului. De asemenea, au fost validați candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean și candidații pentru funcțiile de consilieri locali, din partea PSD. La Orșova, Constantin Popescu a fost validat drept candidat la funcția de primar și a fost validată lista sa de consilieri.

Aladin Georgescu, Marius Screciu și Constantin Popescu sunt oficial candidații PSD pentru funcțiile de președinte al CJ Mehedinți și, respectiv, primari pentru municipiile Drobeta Turnu Severin și Orșova. Totodată, la Orșova, Constantin Popescu a fost desemnat președinte interimar al PSD Orșova, după ce anteriorul birou politic municipal a fost dizolvat.

Moment important astăzi în viața politică a filialei județene PSD Mehedinți! Partidul și-a validat în forul politic reprezentativ, Comitetul Executiv Județean, candidații cu care atacă alegerile locale din acest an. Este vorba de candidații la funcțiile de primari pentru cele 2 municipii, 3 orașe și 61 de comune ale județului, candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți și listele de candidați pentru consiliile locale.

Președintele PSD Mehedinți, Aladin Georgescu, este candidatul pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Mehedinți.

Marius Screciu va candida, pentru al doilea mandat de primar, la municipiul reședință de județ, Drobeta Turnu Severin.

Constantin Popescu va candida pentru funcția de primar al celui de-al doilea municipiu al județului, Orșova.

Sunt pregătite, de asemenea, și au fost validate listele de candidați consilieri pentru Consiliul Județean, pentru consiliile locale din Severin, Orșova, Strehaia, Vânju Mare, Baia de Aramă și din cele 61 de comune ale județului.

La întâlnire a fost prezent și senatorul PSD de Mehedinți, Liviu Mazilu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *