PSD Mehedinti, cea mai puternica forta politica a judetului

PSD_candidatiPSD Mehedinţi a câştigat într-o manieră categorică scrutinul parlamentar de duminică, zbrobindu-şi toti adversarii politici. Cu un procent de 62% PSD Mehedinţi a demonstrat că este cea mai puternică forţă politică a judeţului şi singura care contează. Un astfel de rezultat era previzibil, în condiţiile în care PSD Mehedinţi a câştigat în aceeaşi manieră şi scrutinul local din vara acestui an.

Ceea ce este mai important este faptul că rezultatul obţinut de PSD Mehedinţi la aceste alegeri este cel mai mare din anul 1990.

Preşedintele PSD Mehedinţi, Aladin Georgescu, a condus în ultimii doi ani un partid a cărui forţă s-a observat atât la alegerile locale, cât şi la alegerile parlamentare din acest an. Prin acest rezultate, Aladin Georgescu a demonstrat că este un politician important, cel mai important politician în acest moment al judeţului.

În urma rezultatului de la scrutinul parlamentar de duminică, PSD Mehedinţi a demonstrat că nu are adversar politic în judeţ. Aceasta este realitatea politică a judeţului Mehedinţi.

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *