Profesorul severinean Viorel Piuitu, prezent la Târgul de carte Gaudeamus

Viorel_Piuitu_lansareLa Târgul Național Gaudeamus, care în acest an, datorită pandemiei de Covid-19m s-a desfășurat în format on-line, în perioada 16-22 noiembrie, a fost prezentată și cartea profesorul severinean, Viorel Piuitu, intitulată Obiectivitate științei și caracterul său obiectiv. Perspective epistemologice.

Cartea s-a bucurat de un real succes în cadrul Târgului de carte Gaudeamus, fiind una dintre cele mai vândute cărți ale Editurii Eikon. Despre carte au vorbit la acest târg prof. univ. dr. Vianu Mureșan, din cadrul Universității Avram Iancu din Cluj-Napoca, directorul editurii bucureștene Eikon, Valentin Ajder, prof. univ. dr. Ioan Biriș, de la universitatea de Vest din Timișoara, și, nu în ultimul rând autorul.

Prof. univ. dr. Vianu Mureșan consideră cartea ca fiind una dintre cele mai importante contribuții în domeniul epistemologiei și al teoriei cunoașterii, fiind utilă studenților și elevilor, dar și publicului larg interesat de mecanismele cunoașterii științifice și de modul în care evoluează aceasta.

Este un fapt de lăudabil pentru cultura mehedințeană ca la acest prestigios târg de carte național un autor severinean să se bucure de un astfel de succes.

Cartea este deja difuzată în cele mai importante lanțuri de librării din țară.

Mircea Popescu
Carte_Viorel_Piuitu1

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *