Prof. dr. Viorel Piuitu, noul inspector școlar general adjunct al IȘJ Mehedinți

Prof. dr. Viorel Piuitu este noul este noul inspector școlar general adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Mehedinți. El a fost numit în locul fostului inspector, Marian Butușină, căruia i-a încetat mandatul. Viorel Piuitu este profesor de filosofie și deținea funcția de inspector școlar de Socio-Umane în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Mehedinți.

Prof. dr. Viorel Piuitu este licențiat în filosofie din anul 1998 și doctor în filosofie din anul 2006, ambele titluri fiind obținute la Universitatea de Vest din Timișoara. Viorel Piuitu este unul dintre filosofii contemporani apreciați în mediile academice universitare din țara noastră, a avut o bogată activitate didactică și de cercetare publicând numeroase studii și articole de filosofie în reviste de specialitate și volume colective.

A scris mai multe cărți, printre care: „Filosofia juridică a lui Mircea Djuvara”, „Obiectivitatea științei și caracterul său evolutiv. Perspective epistemologice”, „Gânduri de seară – cugetări filosofice și teologice”.

Toate cărțile publicate au fost tipărite la edituri de prestigiu acreditate de Consiliul Național al Cercetării Științifice din România (CNCS), aflat în subordinea Ministerului Educației și Cercetării.

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *