Primarul Marius Screciu: „Vom trece la facturarea individuală pentru plata agentului termic. Cei care nu plătesc, riscă să fie executaţi”

Marius_Screciu_primarConsiliul Local Drobeta Turnu Severin a adoptat, în şedinţa de astăzi, 26 aprilie 2018, două proiecte extrem de importante, unul care vizează facilităţi pentru investitori, iar altul prin care, începând cu acest an, se trece la facturarea individuală pentru plata agentului termic.
„Două proiecte importante au fost aprobate în şedinţa de Consiliu Local de astăzi. Am acordat primele terenuri pentru investitorii interesaţi să creeze noi locuri de muncă la Drobeta-Turnu Severin. Două fabrici se vor deschide în oraşul nostru, una de îngheţată, iar cealaltă va produce utilaje pentru reciclarea maselor plastice. Proiectul privind acordarea de terenuri fără licitaţie publică, pentru investitorii care creează cel puţin 20 de locuri de muncă, a fost aprobat de Consiliul Local încă din toamna anului trecut. Un al doilea proiect priveşte faptul că începând din acest an, vom trece la facturarea individuală pentru plata agentului termic, măsură care îi avantajează pe cei care plătesc la timp facturile, iar cei care nu plătesc, riscă să fie executaţi de către executorul judecătoresc”, a declarat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *