Primarul Marius Screciu anunță măsurile luate pentru a preveni apariția unor cazuri de Coronavirus în Drobeta Turnu Severin

Marius_Screciu_PrimarrPrimarul Marius Screciu a anunțat măsurile pe care le-a luat pentru a preveni apariția unor cazuri de Coronavirus în Drobeta Turnu Severin.

„Având în vedere suspendarea cursurilor în grădinițe, școli, licee și colegii, am hotărât să întrerupem activitatea și în creșele din municipiul Drobeta Turnu Severin, de ‪vineri 13 martie‬ și până la ‪31 martie‬. În această perioadă, angajații creșelor vor veni la muncă și vor participa la curățenia și igienizarea instituțiilor.

Am decis de asemenea anularea tuturor activităților culturale și sportive, la nivelul instituțiilor din subordinea primăriei, până la ‪31 martie 2020‬.

În ceea ce privește activitatea cu publicul a instituțiilor subordonate primăriei, am luat decizia ca fluxul de persoane să fie fragmentat. Astfel, la ghișee nu va aștepta mai mult de o persoană, iar în sălile de așteptare vom limita numărul la 10 persoane, pentru a-i proteja atât pe angajați, cât și pe cetățeni.

Am stabilit de asemenea suspendarea activităților desfășurate în Târgul Veterani, la sfârșitul săptămânii, pe o perioadă nedeterminată.

Am solicitat operatorului local de transport în comun și operatorilor de taximetrie și vom verifica acest lucru, să efectueze mai des dezinfecția si sterilizarea autovehiculelor.

Sunt măsuri preventive absolut necesare pentru protejarea populației și pentru a limita apariția și răspândirea unor cazuri de coronavirus la nivelul orașului nostru”, a declarat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *