Primarul Marius Screciu: „Am propus ca Piața Mircea să rămână deschisă”

Piata_MirceaPrimarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, spune că în cursul zilei de astăzi a avut o întâlnire cu cetățenii și producătorii și comercianții din Piața Mircea cu privire la decizia Guvernului României de a închide târgurile și piețele. În urma acestei consultări a propus ca Piața Mircea să rămână deschisă.

„Ca urmare a acestor consultări, am propus să menținem deschisă Piața Mircea cu asigurarea măsurilor de funcționare în condiții speciale pentru limitarea răspândirii pandemiei în comunitatea noastră. Astfel, vor exista căi distincte de intrare și de ieșire, purtarea măștii de protecție va fi obligatorie, atât pentru comercianți, cât și pentru vizitatori, vor fi aplicate marcaje de distanțare socială (păstrarea distanței de 2 m între persoane), se va efectua periodic dezinfecția suprafețelor, precum și a intrărilor în piața agro-alimentară.
Fac un apel, în continuare, la respectarea distanțării fizice, purtarea măștilor de protecție în spațiile închise și aglomerate, dezinfectarea mâinilor și pe cât posibil limitarea contactului cu suprafețele comune, pentru a vă proteja sănătatea dumneavoastră și a celor dragi”, a declarat primarul Marius Screciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *