Primarul Marius Screciu a semnat contractele de finanțare pentru modernizarea zonelor de lângă Biserica de Carton și Sala Polivalentă

Screciu_Bohianu1Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, a semnat astăzi, 21 august 2019, la Consiliul Județean Mehedinți două contracte de finanțare pe fonduri europene în prezența directorului Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, Marilena Boghianu, și a președintelui Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Este vorba de două terenuri, unul situat în zona Bisericii de Carton, iar celălalt în zona Sălii Polivalente.

„În acest moment, am semnat primele două contracte din cele pe care le avem depuse. E un lucru extraordinar pentru noi, ca municipalitate. Două terenuri virane, unul este situat lângă Biserica de Carton și celăalt în zona Sălii Polivalente,  vor fi transformate în două terenuri moderne, civilizate, cu locuri de joacă pentru copii, parcuri pentru adulți, căi de acces, trotuare, gazon, arbori, cu alte cuvinte tot ce înseamnă un parc civilizat, modern”, a declarat primarul Marius Screciu.

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin a mai spus că potrivit contractului și a normelor europene există obligația ca modernizarea acestor zone să fie 90% spațiu verde și 10% zonă de recreere.

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *