Preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu, a fost premiat la Gala Administraţie.ro

Aladin_Georgescu_premiu_Gala_AdministratiePreşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu a primit joi, 25 octombrie 2018, premiul la Secţiunea servicii de sănătate, în cadrul ediţiei a XIV-a a Galei Administraţie.ro, pentru proiecte derulate de administraţiile locale din ţară, desfăşurată la Braşov. Proiectul câştigător este “Reabilitare/modernizare pentru creşterea eficienţei energetice la Pavilionul Psihiatrie I şi II”, derulat de Consiliul Judeţean Mehedinţi pe Programul Operaţional Regional 2014 – 2020.

„A fost o muncă asiduă în ultimii doi ani, la Consiliul Judeţean Mehedinţi, în ceea ce priveşte infrastructura de sănătate, căreia i-am acordat o atenţie deosebită şi am considerat că Programul Operaţional Regional ne oferă cele mai bune posibilităţi pentru a accesa fonduri europene, motiv pentru care am depus mai multe cereri de finanţare, ultima şi poate cea mai important urmând să fie depusă luni. (n.r. 29 octombrie 2018), pentru reabilitarea Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu Severin. Alte proiecte pentru infrastructura de sănătate se referă la reabilitarea Ambulatoriului, a Unităţii de Primiri Urgenţe şi a Secţiei Psihiatrie, Pavilionului I şi II, pentru care am şi semnat contractual de finanţare.  Premiul este unul simbolic, venit la capătul muncii susţinute depusă de întreaga echipă din cadrul Consiliului Judeţean Mehedinţi pentru toate proiectele pe care le gestionează în slujba mehedinţenilor”., a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu.

Valoarea proiectelor gestionate de Consiliul Judeţean Mehedinţi, în prezent, este de peste 24 milioane euro.

În cadrul Galei Administraţie.ro de anul acesta au fost premiaţi lideri ai instituţiilor administraţiei publice româneşti: preşedinţi şi vicepreşedinţi de consilii judeţene, primari, viceprimari, prefecţi şi subprefecţi, proiectele fiind analizate de un juriu alcătuit din personalităţi reprezentative din cadrul instituţiilor administraţiei publice, al asociaţiilor profesionale din administraţia publică şi al mediului universitar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *