Prefectul Cristinel Pavel: „Situația este sub control. Hipermarketurile din Drobeta Turnu Severin au capacitatea de a se aproviziona cu mărfurile necesare”

Cristinel_PavelPrefectul județului Mehedinți, Cristinel Pavel, spune că acest moment situația coronavirus din județul Mehedinți este sub control și îndeamnă locuitorii județului la calm și solidaritate, amintind că trebuie să evite pe cât posibil deplasările. Mai mult, prefectul județului spune că a discutat cu reprezentanții hipermarketurilor din Drobeta Turnu Severin și aceștia l-au asigurat că au capacitatea de a se aproviziona cu mărfurile necesare.

”Vreau să vă asigur de implicarea mea totală în vederea soluționării și prevenirii oricărei probleme cauzate de către virusul Co-VID19. Îi îndemn pe cetățenii județului Mehedinți la calm și solidaritate. În același timp, îi rog sa evite deplasările care nu sunt absolut necesare. Trebuie să aveți încredere în autorități, care sunt la datorie și acționează pentru siguranța oamenilor. Avem situația sub control.

În acest sens este suficient să vedem datele privind numărul persoanelor diagnosticate cu acest virus în județul nostru. Avem până în acest moment doar două cazuri, fiind vorba de două persoane care s-au întors din Italia și care au fost carantinate aici. Sigur, limitarea răspândirii virusului va depinde, în mare parte, de un comportament responsabil al fiecăruia dintre noi. De aceea, este bine să respectăm toate recomandările formulate de specialiști, de reprezentanții Ministerului Sanatatii.

Am activat încă de acum două săptămâni Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției cu reprezentanți ai tuturor instituțiilor cu atribuții în gestionarea epidemiilor, care funcționează foarte bine. Sâmbătă, ISU Mehedinți a montat un cort pentru triajul epidemiologic al persoanelor care ajung la Spitalul Județean de Urgențe din Drobeta Turnu Severin.

Am văzut la acest sfârșit de săptămână că s-au golit rafturile în magazinele din municipiul nostru, pe fondul unor informații false care au fost difuzate în mod iresponsabil în spațiul public. Vreau să le spun că discuțiile pe care le-am avut recent cu reprezentanții hipermarketurilor din Drobeta Turnu Severin sunt în sensul că aceste magazine au capacitatea de a se aproviziona cu mărfurile necesare”, a declarat prefectul Cristinel Pavel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *