Paul Tudor revine în Severin pentru a lansa o carte a lui Dimitrie Cantemir

Paul_TudorCunoscutul om de afaceri mehedinţean, Paul Tudor, revine în Drobeta Turnu Severin la o lansare a unei cărţi. Este vorba de cartea „Dimitrie Cantemir – Punte a cunoaştetii între Orient şi Occident, editată sub egita Asociaţiei Europene „Dimitrie Cantemir” şi având drept coordonatori pe Mihail Ţăpârlea şi Viorel Ciobanu.

Evenimentul are loc marţi, 31 octombrie 2017, începând cu orele 17.00 la Cetatea Medievală a Severinului.

Odiseea manuscriselor Cantemir este un capitol scris de mine din cartea care va fi lansată marţi la Cetatea Medievală a Severinului.
Este o mare bucurie pentru mine sa revin în Mehedinţiul natal după ani şi ani. Va aşteptăm cu drag la acest eveniment cultural”, a spus Paul Tudor, preşedinte al Fundatiei Internaţionale Dimitrie Cantemir.

Paul Tudor este originar din comuna Punghina, judeţul Mehedinţi. Paul Tudor a ajutat financiar, de-a lungul timpului, foarte mulţi scriitori mehedinţeni în tipărirea cărţilor. De asemenea, cu sprijinul Domniei Sale în Drobeta Turnu Severin a fost editată, la începutul anilor 2000, revistă de cultură „Caligraf” şi a fost înfiinţată editura „Decebal”, unde au fost publicate cărţile multor scriitori locali, dar şi nume cunoscute ale literaturii române contemporane.

Mircea Popescu

Cantemir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *