Noile saloane de Terapie Intensivă de la Spitalul Județean Drobeta Turnu Severin, dotate cu aparatură de urgență

Screciu_saloaneÎncepând de astăzi, noile saloane de Terapie Intensivă amenajate în Spitalul Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin ]n contextul crizei de coronavirus sunt dotate cu primele aparate de strictă necesitate pentru tratarea pacienților infectați, devenind astfel funcționale.

„Un transport cu 24 de monitoare pentru funcțiile vitale și două stații ATI a sosit, aparatura medicală fiind achiziționată din fonduri europene, într-un proiect inițiat de președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, și finanțat prin Programul Operațional Regional.

Le mulțumesc tuturor celor din linia întâi, am încredere în echipele de medici și asistenți din spitalele noastre și-i asigur că facem tot ce depinde de noi pentru a le susține eforturile din aceste zile dificile.

La rândul nostru, trebuie să fim responsabili, să respectăm dispozițiile impuse, să nu ne abatem de la regulile de igienă și să respectăm distanța socială”, a declarat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

Screciu_saloane1

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *