Nicolae Ivășchescu și Ion Cupă vor să obțină cu PMP Mehedinți un scor de +10% din voturi la localele din județ

Nicolae_Ivaschescu_Ion_CupaNoul președinte al PMP Mehedinți, Nicolae Ivășchescu, secretar de stat la Ministerul Muncii, alături de deputatul Ion Cupă, vicepreședinte național al PMP, a prezentat în cadrul unei conferințe de presă principalele obiective politice pe care le are în această calitate. Ei au spus că ținta politica a PMP Mehedinți la alegerile locale este obținerea uni scor de +10% din opțiunile electoratului, scor realizabil în opinia lor.

„De când am venit în PMP Mehedinți am efectuat sondaje, studii, iar în urma acestora a rezultat faptul că partidul este pe un trend de creștere. Totul depinde de noi cum ne organizăm pentru a ne atinge abiectul politic, acela de a obține un scor de +10% din opțiunile electoratului mehedințean. Eu sunt optimist și transmit electoratului PMP din județ că putem obține acest procent”, a declarat deputatul Ion Cupă.

La rândul său, Nicolae Ivășchescu a spus că se va implica personal în activitatea de partid, astfel încât să fie atins obiectivul propus.

„Am venit pentru a putea ajuta la organizare și la buna desfășurare a campaniei electorale. Rezultatul, sunt convins, va fi de două cifre. Avem un potențial foarte mare, avem un plus de încredere, și de aceea voi fi permanent în județul Mehedinți și mă voi implica personal în activitatea politică. Voi aduce mulți oameni noi și mă voi implica pentru a aduce un plus de valoare PMP Mehedinți. Suntem pregătiți să propunem candidați valoroși la alegerile locale din județ”, a declarat Nicolae Ivășchescu.

Cei doi politicieni au spus că PMP Mehedinți va avea candidați în toate orașele și comunele județului.

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *