Modernizarea Cartierului Walter Mărăcineanu, în plină desfășurare: se introduce rețeaua de alimentare cu gaze, se amenajează trotuarele și se asfaltează

Strada_Walter_MaracineanuModernizarea Cartierului Walter Mărăcineanu este în plină desfășurare. În acest sens au demarat lucrările de modernizare din cartierul Walter Mărăcineanu, cu Aleea Curcubelului, străzile Liniștii, Baladei, Mesteacănului, Stejarului și Cibinului. Se introduce rețeaua de alimentare cu gaze, urmând ca apoi să se amenajează trotuarele și se asfaltează străzile.
Strada_Walter_Maracineanu1„Am început astăzi în forță lucrările de modernizare din cartierul Walter Mărăcineanu, cu Aleea Curcubelului, străzile Liniștii, Baladei, Mesteacănului, Stejarului și Cibinului.

Introducem rețeaua de alimentare cu gaze, amenajăm trotuarele și apoi asfaltăm, lucrări absolut necesare într-o zonă aflată în plină dezvoltare și care avea mare nevoie de investiții în infrastructura rutieră și de utilități.

Acolo unde este cazul, vom amenaja și sistemul de preluare a apelor pluviale.

Tot în acest cartier am extins rețeaua de curent electric pe o lungime de 1,6 kilometri, astfel că zona va beneficia, la finalul lucrărilor, de toate utilitățile și facilitățile urbanistice de care este nevoie într-un oraș modern.

Realizăm și un studiu de fezabilitate, pentru a construi și al doilea pod, peste pârâul Crihala, cu acces către Walter Mărăcineanu, deoarece actualul acces este îngust și nu va face față traficului, în viitor”, a declarat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *