Ministrul Rovana Plumb, la Drobeta Turnu Severin: „Alina Teiş este o colegă minunată, foarte pregătită şi cu sufletul alături de noi”

Alina_Teis_Rovana_Plumb_OFSD_MehedintiDeputata Alina Teiş este noua preşedintă a OFSD Mehedinţi. Sămbătă, 10 noiembrie 2018, a avut loc Conferinţa extraordinară de alegeri a OFSD Mehedinţi în cadrul căreia Alina Teiş a fost alesă statutar, ea deţinând interimatul acestei organizaţii. Evenimentul politic a beneficiat de o prezenţă importantă a conducerii centrale a partidului.

La Drobeta Turnu Severin a venit Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene şi Ministru interimar al Educaţiei Naţionale – preşedinta OFSD, Maria Lazăr, secretar general OFSD, deputata Lilla Debelka, Secretar de stat la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, deputata Daniela Oteşanu, preşedinta OFSD Vâlcea, deputata Simona Oprescu, preşedinta OFSD Arges. De asemenea, la eveniment a fost prezent şi preşedinte PSD Mehedinţi, Aladin Georgescu, preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, dar şi toţi parlamentarii social democraţi din judeţ: senatorul Liviu Mazilu, deputaţii Vlad Bontea şi Alexandru Bălănescu.

Lucrările Conferinţei ai fost conduse de ministrul Rovana Plumb, care a avut numai cuvinte de apreciere la adresa deputatei Alina Teiş. “Am venit astăzi la Drobeta Turnu Severin, la Conferinţa OFSD Mehedinţi, cu tot dragul şi cu sufletul deschis. Vreau să vă spun că noi, femeile, ne-am făcut datoria cu responsabilitate şi cu devotement, indifferent că a fost vorba de familia noastră sau de familia politică din care facem parte. Alina Teiş a fost întotdeauna alături de mine ori de câte ori am avut nevoie de ajutorul ei. Îţi mulţumesc, Alina, pentru modul tău de a relzolva ce ţi-ai propus ca deputat în Parlamentul României şi vreau să ştii că îţi acord tot sprijinul pentru tot ce faci ca deputat şi pentru OFSD Mehedinţi. O felicit pentru activitatea depusă până acum şi în care a dat dovadă de multă putere de muncă în calitatea sa. Alina Teiş este o colegă minunată, foarte pregătită şi cu sufletul alături de noi. Sunt convinsă că prin votul vostru de astăzi va fi şi mai puternică şi mai eficientă”, a declarat Rovana Plumb.

La rândul său deputata Lilla Debelka, Secretar de stat la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni a spus: “Îmi face o deosebită plăcere să fiu aici la Drobeta Turnu Severin. Alina Teiş este o persoană ce certă valoare, un o generos, cu principii foarte solide. O felicit pentru activitatea depusă până acum în care a dat dovadă de multă putere de muncă în calitatea sa”.

După citirea proiectului politic al organizaţiei pentru perioada următoare a fost supusă la vot noua conducere a OFSD Mehedinţi. În urma votului, Alina Teriş şi noua conducere a OFSD Mehedinţi au fost votate în unanimitate. “Vă mulţumesc tuturor pentru încrederea acordată şi vreau să vă asigur de tot sprijinul şi toată deschiderea mea pentru a face din OFSD o organizaţiei puternică. Vom fi mai unite şi mai puternice”, a declarat Alina Teiş, la finalul lucrărilor Conferinţei extraordinare a OFSD Mehedinţi.

Mircea Popescu  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *