Marius Screciu, 4 ani de la câștigarea funcției de primar. Întrebări pentru cetățenii și alegătorii municipiului Drobeta Turnu Severin

Marius_Screciu_primar_Drobeta_T_SeverinÎn urmă cu 4 ani de zile, la alegerile locale din data de 5 iunie 2016, Marius Screciu, candidatul Alianţei PSD+UNPR Mehedinţi, a câştigat din cea de-a doua încercare funcţia de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin.

Competiţia a fost una foarte strânsă, însă în cele din urmă Marius Screciu a câştigat în faţa principalului său contracandidat, liberalul Daniel Cîrjan, la o diferenţă de puţin peste 1000 de voturi. Mai exact, Marius Screciu a obţinut un număr de 13 478 de voturi, în vreme ce candidatul clasat pe locul doi, Daniel Cîrjan, a obținut 12 440 voturi.

Au fost 4 ani dificili, cu multe probleme, pe care primarul Marius Screciu a încercat să le găsească soluții la fiecare în parte.

Dar nu despre activitatea sa voi vorbi eu aici, pentru că fiecare cetățean și locuitor al municipiului Drobeta Turnu Severin poate să facă o evaluare a realizărilor sau eșecurilor primarului Marius Screciu.

Ce mi-am propus prin acest articol a fost să formulez câteva întrebări la care fiecare cetățean și alegător al municipiului Drobeta Turnu Severin poate să răspundă, fie public, pe această rețea de socializare, fie sieși însuși, astfel încât să-și facă o părere despre felul cum va vota la viitoarele alegeri locale, care cel mai probabil vor fi în acest an:

1. Cum apreciația activitatea primarului Marius Screciu în ultimii 4 ani?
2. În lumina realizărilor sau al eșecurilor cum considerați că primarul Marius Screciu s-a implicat în rezolvarea problemelor orașului?
3. S-a schimbat Severinul în bine de când Marius Screciu a devenit primar?
4. Care sunt proiectele majore pe care v-ați fi dorit să le implementeze?
5. Ce așteptări aveați de la primarul Marius Screciu și în ce măsură acestea au fost înfăptuite?
7. Cum credeți că va arăta Severinul în ultimii ani în situația în care Marius Screciu va fi reales primar?
8. Care ar fi argumentul/le pentru care i-ați acorda votul de încredere și și care pentru a nu-i acorda acest vot?
9. Care credeți că a fost greșeala sau greșelile pe care a făcut-o sau le-a făcut primarul Marius Screciu?
10. Pe o scară de la 1 la 10 ce notă i-ați acorda primarului Marius Screciu pentru tot mandatul de 4 ani ca primar al municipiului Drobeta Turnu Severin?

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *