Liberalul Constantin Dan Săceanu, un politician cu multă experiență politică și administrativă

Constantin_SaceanuConstantin Săceanu este unul dintre cei mai vechi politicieni mehedințeni, fiind în același timp și unul dintre foarte puținii politicieni locali constanți în activitatea politică desfășurată, pentru că a fost și este un om de dreapta care a activat în PNL Mehedinți încă din zorii cristalizării vieții politice mehedințene.

Chiar dacă de-a lungul anilor a traversat și momente dificile, Dan Săceanu nu a abandonat acest partid și a crezut permanent în șansa liberalismului.

În prezent, Dan Săceanu ocupă funcția de prim-vicepreședinte al PNL Mehedinți, cea de-a doua poziție în partid și una cu de mare importanță și responsabilitate.

Constantin Dan Săceanu are o lungă și bogată experiență administrativă, de-a lungul anilor ocupând funcții de conducere în administrația publică a județului Mehedinți, dar și în fruntea unor unități economice din județ.

În anul 2005 Constantin Săceanu a fost numit în funcţia de subprefect al judeţului Mehedinţi, iar în prima jumătate a anului 2006 a deţinut funcţia de prefect al judeţului Mehedinţi, perioadă în care s-a confruntat cu multe probleme la nivelul județului, însă a gestionat bine situația. Din luna martie a anului 2007 a fost numit director general al RAAN, funcţie în care a stat până în ianuarie 2009.

De asemenea, a fost și consilier local și județean, în prezent fiind consilier județean din partea PNL Mehedinți.

Din anul 2017 este directorul Serviciului Public de Alimentare cu Energie Termică (SPAET) Drobeta Turnu Severin, cel care se ocupă cu alimentarea cu energie termică a municipiului.

Din această calitate, Dan Săceanu a fost preocupat, alături de alți factori locali, în asigurarea agentului termic în municipiul Drobeta Turnu Severin, iar ultimii ani ai fost perioada foarte dificile, pentru că în permanență a trebuit să se găsească o soluție pentru ca severinenii să beneficieze de agent termic și să nu tremure de frig.

Experiența politică și administrativă acumulată în toți anii de când este persoană publică face ca liberalul Dan Săceanu să fie o piesă importantă în angrenajul politic și electoral al PNL Mehedinți în perspectiva alegerilor locale și parlamentare din acest an, scrutinuri extrem de importante pentru organizația județeană.

În calitatea sa de prim-vicepreședinte al PNL Mehedinți, Dan Săceanu poate aduce un plus de încredere și experiență în strategia politică și electorală a partidului în confruntările extrem de importante ale acestui an.

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *