Ion Cupă s-a înscris în PMP

Ion_Cupa2Ion Cupă s-a înscris în PMP. Anunțul a fost făcut chiar de președintele formațiunii, Eugen Tomac, în cadrul Colegiului Național al partidului care a avut loc astăzi.

Bebe Cupă, așa cum mai este cunoscut, este un politician mehedințean cu multă experiență. A crescut și s-a lansat în politica mare la umbra lui Mihai Stănișoară, în PD Mehedinți, unde a deținut funcții de conducere în partid. De fapt, Ion Cupă a fost singurul democrat-liberal mehedințean care l-a urmat necondiționat pe Mihai Stănișoară.

Ion Cupă a fost ales pentru prima dată deputat în legislatura 2012-1016, când a candidat pe lista Alianței România Dreaptă din județul Gorj.

La finalul mandatului, Ion Cupă a candidat din nou, însă de data aceasta pe lista ALDE Dolj, fiind din nou ales deputat. De altfel, Ion Cupă a fost și mult timp președinte al ALDE Dolj.

„Vreau să îi mulțumesc colegului care s-a alăturat, începând de astăzi, partidului, domnul deputat Ion Cupă. Începând de astăzi e membru PMP și mă bucură că un om harnic, de dreapta, vine să întărească echipa noastră de la Camera Deputaților și sunt convins că mesajul pe care îl va transmite astăzi către membrii Colegiului va fi bine înțeles de către toți membrii noștri”, a spus liderul PMP, Eugen Tomac, vineri, în cadrul Colegiului Național al partidului, potrivit Mediafax.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *