Insula Şimian – prioritatea deputatului Constantin Truşcă

Trusca_Constantin_deputatDeputatul PSD de Mehedinţi, Constantin Truşcă, doreşte să se implice din postura sa de parlamentar la dezvoltarea judeţului pe care îl reprezinţă în legislativul ţării. Parlamentarul mehedinţean spune că prioritatea sa în acest mandat de deputat este ca proiectul Insula Şimian să fie realizat şi inclus în circuitul turistic al judeţului. Constantin Truşcă declară că va face toate demersurile necesare la Camera Deputaţilor şi la ministerele de resort pentru ca Insula Şimian să devină o perlă a turismului mehedinţean. O discuţie în acest sens o va avea cu însuşi preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, pentru ca acest proiect să fie demarat cât mai curând. De asemenea, o contribuţie importantă o va avea şi Consiliul Judeţean Mehedinţi, unde are tot sprijinul şi toată susţinerea preşedintelui Aladin Georgescu.

Constantin Truşcă afirmă că transformarea Insulei Şimian în obiectiv turistic va atrage un număr foarte mare de turişti, iar acest fapt va contribui la dezvoltarea turistică şi, implicit, economică a judeţului Mehedinţi.

Deputatul Constantin Truşcă are toate motivele să se implice şi să ducă la îndeplire acest proiect, deoarece a fost primarul comunei Şimian şi cunoaşte foarte bine situaţia Insulei Şimian atât în ceea ce priveşte statutul jurtidic, cât şi din punctul de vedere al potenţialului turistic pe care îl are.

În timpul celor patru ani ai primului mandate de primar, Constantin Truşcă a transformat radical comuna Şimian, dovedindu-se un primar responsabil şi competent în exercitarea funcţiei sale administrative. Dovada implicării sale extreme de eficiente ca primar al Comunei Şimian, cea mai mare comună a judeţului Mehedinţi, este reflectată atât de realizările remarcabile avute pentru această comună şi locuitorii săi, cât şi de rezultatul votului pe care l-a obţinut pentru cel de-al doilea mandate de primar.

La alegerile locale din vara anului trecut Constantin Truşcă a fost reales în funcţia de primar al comunei Şimian cu 99%, obţinând un număr de 3933 de voturi, în timp ce principalul său contracandidat, cel clasat pe locul doi, a obţinut doar 152 de voturi. Constantin Truşcă a obţinut la alegerile locale din anul 2016 cel mai mare procent al unui primar de comună din judeţul Mehedinţi, Şinian, o comună echivalentă, practic, cu un oraş.

La alegerile parlamentare din luna decembrie a anului trecut, Constantin Truşcă a fost ales deputat pe lista PSD Mehedinţi.

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *