Ilie Alecu, directorul tehnic al SPAET, s-a înscris în PMP Drobeta Turnu Severin

PMP_DTS3PMP Drobeta Turnu Severin face noi achiziții în perspectiva alegerilor locale din acest an. După ce Ramona Cupă a devenit președintele PMP Drobeta Turnu Severin, organizația și-a ales o conducere nouă care a demarat un amplu proces de consolidare prin înregimentarea în rândurile sale de oameni care, în general, nu au mai făcut politică.

Ultima achiziție importantă este Ilie Alecu, directorul tehnic al SPAET, care a hotărât să se înscrie în PMP Drobeta Turnu Severin.

Noul membru al formațiunii a fost prezentat în cadrul unei întâlniri la care a participat Ramona Cupă, președintele PMP Drobeta Turnu Severin, și Eduard Koler, secretarul general al organizației municipale.

„Încălzirea orașului este una dintre preocupările principale ale PMP Drobeta Turnu Severin, așa că azi omul cel mai îndreptățit să emită o strategie și o părere pertinentă în legătură cu acest domeniu extrem de sensibil, Ilie Alecu, directorul tehnic al SPAET, ni se alătură pentru a completa echipa de severineni pentru Severin”, a declarat Eduard Koler, secretarul general al PMP Drobeta Turnu Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *