Hotărârea de Guvern cu privire la finanțarea Bazinului de înot din Drobeta Turnu Severin, publicată în Monitorul Oficial

Hotarare_Guvern_bazin1

Azi, 12 septembrie 2019 în Monitorul Oficial al României numărul 743 a fost publicată Hotărârea Guvernului României care aproba indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiții “Reabilitare, modernizare, dotare și extindere bazin de înot, str. Crișan nr. 27, municipiul Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți.”

„Un proiect de suflet la care am lucrat împreună cu președintele Consiliului Județean Mehedinți AladinGeorgescu, bazinul de înot din municipiul Drobeta Turnu Severin, a intrat în linie dreaptă pentru reabilitare și modernizare, în urma deciziei luate de Guvermul României în ședinţa din data de 09.09.2019.
Din funcția pe care o dețin, de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, am făcut tot ce s-a putut pentru a contribui la dezvoltarea județului nostru. Este încă o veste bună pe care reușesc să o aduc în Mehedinți, iar aceste lucruri s-au putut realiza doar cu sprijinul Guvernului României. Vreau să le mulțumesc în mod special doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă, domnului viceprim-ministru, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice, Vasile Daniel Suciu și domnului președinte al Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, pentru toată înțelegerea, încrederea și efortul depus în realizarea acestui obiectiv. Mă înclin, de asemenea, în fața întregii echipe care a lucrat la materializarea acestui proiect. Mă bucur că împreună vom reuși să oferim o mare bucurie severinenilor și mehedințenilor. Pentru mine, județul Mehedinți va fi mereu acasă și nicio secundă nu voi uita de unde am plecat, a declarat Alin Chirilă”,  secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Hotarare_Guvern_bazinBazin_inot1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *