Gabriela Dobrota, candidatul Miscarii Populare pentru Primaria Severin

Gabriela Dobrotă este candidatul Mişcării Populare Mehedinţi pentru funcţia de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin. Anunţul a fost făcut de preşedintele Mişcării Populare Mehedinţi, Eugen Golea, la sediul formaţiunii, în cadrul unui întâlniri. „Severinul are nevoie de investiţii şi de locuri de muncă, de aceea cred că Gabriela Dobrotă este omul potrivit să conducă oraşul nostru. În primul rând este un tehnocrat, iar Severinul de 26 de ani a avut numai oameni politici la conducere, apoi a demonstrat că poate să ia o investiţie de la zero şi să o pună pe picioare”, a declarat Eugen Golea, în debutul conferinţei de presă, după ce a anunţat că Gabriela Dobrotă este candidatul Mişcării Populare Mehedinţi pentru funcţia de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin.

 

„Atât eu, cât şi Eugen Golea venim din privat, suntem foarte hotărâţi să manageruim urbea după mintea unor privaţi care au dovedit că au făcut profit şi au plătit taxe şi impozite. Dorinţa noastră este să arătăm că se pot produce bani, nu că trebuie ceruţi bani. Mă gândesc foarte mult la câţi investitori au venit în Drobeta Turnu Severin, numai în perioada cât am fost eu în acest proiect, toţi au plecat aşa cum au venit. Nu am să uit ultimul caz al portughezilor, care au plecat aşa cum au venit. Nimeni nu îţi vine să investească dacă nu-l ajuţi”, a declarat Gabriela Dobrotă în cuvântul său, motivându-şi decizia de candida pentru funcţia de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin.
Cine este Gabriela Dobrotă?
Gabriela Dobrotă a absolvit Facultatea de Prelucrări Metalurgice din Galaţi la începutul anilor ’80, devenind un specialist în domeniu şi conducând aproape toată industria de produse neferoase din România. Ea a condus şi coordonat activitatea unor colosi ai industriei grele din România, printre care amintim: „Laminorul” Focşani, „Sometra” Copşa Mică sau „Cuprom” Bucureşti, dar şi o mare fabrică de lapte din Giurgiu. Tot Gabriela Dobrotă este managerul care a pus pe picioare fabrica de anvelope gigant „Eurotire” din Drobeta Turnu Severin.
Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *