Fiecare familie din Drobeta Turnu Severin va primi un pachet constând în: 4 măști, 3 perechi de mănuși, 1 sticlă alcool sanitar, 1 sticlă produs dezinfectant

Marius_Screciu7Peste 30.000 de pachete cu produse strict necesare împotriva coronavirus vor ajunge începând de săptămâna viitoare la severineni. Astfel, fiecare familie din Drobeta Turnu Severin va primi un pachet constând în: 4 măști, 3 perechi de mănuși, 1 sticlă alcool sanitar, 1 sticlă produs dezinfectant.

„Pentru protecția populației, de săptămâna viitoare vom începe distribuirea a peste 30.000 de pachete, cu produse de strictă necesitate, pentru fiecare familie din Drobeta Turnu Severin.

Fiecare pachet va conține: 4 măști de protecție, 3 perechi de mănuși, 1 sticlă cu alcool sanitar, 1 sticlă produs dezinfectant, declarație pe propria răspundere.

Produsele au început să sosească de astăzi, urmând ca de miercurea viitoare, pe parcursul a aproximativ 10 zile, să ajungem cu ele la fiecare locuință.

Este un mic sprijin pe care vrem să-l acordăm tuturor severinenilor și în special celor care nu reușesc să găsească aceste produse pe piață”, a declarat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *