Festivitatea de deschidere a primei Tabere Naționale din acest an la Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mehedinți

Tabara_nationala_DJSTLa Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mehedinți, luni, 29 iulie 2019, s-a deschis prima Tabăra națională. La festivitatea de deschidere a fost prezent și Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin. Deschiderea a fost făcută printr-un moment coregrafic oferit de voluntarii acestei instituții, prezenți de altfel pe tot parcursul desfășurării taberelor școlare.

La această Tabără Națională participă 100 de elevi din aproape toate județele țării, unii dintre ei venind însoțiți de părinți.

Cuvântul de deschidere a fost rostit de Gabriel Răceanu, directorul executiv al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Mehedinți, care, după ce a urat un bun venit elevilor participanți, i-a asigurat pe aceștia că pe parcursul taberei vor avea parte de tot felul de activități, de excursii, dar și de distracție și voie bună, subliniind că municipiul Drobeta Turnu Severin și județul Mehedinți are foarte multe obiective turistice pe care le pot vizita.

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, le-a spus elevilor că orașul este unul frumos unde au ce vedea și ce învăța. “Îmi doresc să vă simțiți bine. Drobeta Turnu Severin este un oraș frumos, încărcat de istorie. Ideea acestei tabere este una generoasă, frumoasă, care vă deschide mintea și intrați în contact, cu foarte mulți oameni, care au ce să vă explice. Sper să vă simțiți bine și să aveți ce învăța”, a declarat Marius Screciu.

Tabara_nationala_DJST1Fiind o tabără de criminalistică, prezent la eveniment a fost și subcomisar Adrian Tuligă, care le-a spus elevilor că vor  putea cunoaște aspecte ale activității Poliției și i-a asigurat că vor fi în deplină siguranță. De altfel, elevii participanți la această tabără, vor participa la mai multe activități organizate în colaborare cu ISU Drobeta.

Pe tot parcursul taberei elevii beneficiază de cazare și masă gratuite, vor beneficia de excursii în municipiul Drobeta Turnu Severin și județul Mehedinți, iar personalul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Mehedinți le va asigura condițiile necesare pentru desfășurarea activităților specifice de tabără și a momentelor distractive pentru ca acești elevi să plece cu amintiri frumoase din Drobeta Turnu Severin.

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *