Eduard Koler (PMP): „Severinul se trezește! Eu promit locuri de muncă mai bine plătite și că marile companii își vor dori să vină la Severin”

Eduard_Koler_PMP_DTSEduard Koler, candidatul PMP Mehedinți pentru funcția de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin, spune că a fost impresionat de modul cum a fost primită candidatura sa pentru funcția de primar, primind, în acest sens, zeci de mii de mesaje de felicitare și încurajare.

Eduard Koler este hotărât să lupte pentru un Severin dezvoltat economic și cu oameni care au un loc de muncă bine plătit. În opinia sa, aceasta este problema majoră a municipiului Drobeta Turnu Severin și că este momentul ca la alegerile locale din data de 27 septembrie, cetățenii să aleagă un primar care să-și aducă o contribuție esențială în ceea ce privește investițiile și locurile de muncă bine plătite într-un oraș relativ sărac, așa cum este Severinul.

„Severinul se trezește! Eu sunt un personaj optimist, dar va spun sincer că sunt foarte impresionat de felul cum ați primit candidatura mea la funcția de primar.

Plec de la ideea că toți severinenii merită mai mult decât li se oferă în prezent și că, fără lipsă de modestie, sunt omul în măsură să le schimb viața în bine.

V-am mai spus: nu am trecut politic, nu am interese ascunse, nu am nevoie de bani! Totul e la vedere în ceea ce mă privește. Sunt severinean de când mă știu și, chiar fără să fiu primar, am făcut mai multe pentru locuitorii orașului decât toți care s-au plimbat prin funcții în ultimii ani. Doar priviți spre Șantierul Naval sau fostul Motel Continental, spre și înspre sutele de locuri de muncă pe care le-am oferit și continui să o fac.

Nu vă promit panseluțe de milioane de euro și cai verzi pe pereți, dar vă promit că veți avea locuri de muncă mai bine plătite și că marile companii își vor dori să vină la Severin! De aici pleacă totul! Eu sunt vocea voastră în Severin!”, a declarat Eduard Koler, candidatul PMP Mehedinți pentru funcția de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *