Eduard Koler (PMP) la depunerea candidaturii pentru Primăria Severin: „Încet, încet acest oraș se stinge. Trebuie să dezvoltăm acest oraș, am rămas foarte mult în urmă”

Eduard_Koler_PMP_candidatura1Eduard Koler, și-a depus astăzi, 17 august 2020, candidatura pentru funcția de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin din partea PMP Mehedinți. După depunerea candidaturii, Eduard Koler a declarat că este încrezător în șansele sale și că este nevoie de oameni noi pentru a dezvolta municipiul Drobeta Turnu Severin, un oraș, în opinia lui, rămas mult în urmă.

„Este primul pas pe care îl fac și candidez cu gândul de a câștiga Primăria Drobeta Turnu Severin, pentru că acest oraș încet, încet se stinge și este nevoie de oameni care au făcut ceva pentru ei și pentru comunitatea și care au demonstrat că pot face lucruri frumoase și utile.

Trebuie să dezvoltăm acest oraș, am rămas foarte mult în urmă, pentru că cei care l-au condus au făcut mai mult aranjamente locale și a venit momentul ca Drobeta Turnu Severin să aibă un proiect, o direcție în care să meargă și oameni determinați care să facă lucrul acesta. Sunt foarte multe lucruri care trebuie schimbate, să găsim surse de finanțare reale, astfel încât să luăm această sarcină de pe umerii severinenilor.

Eu vin din mediul privat, pentru noi lucrurile acestea care par foarte dificile sunt la ordinea zilei. De aceea nu mi se pare absolut deloc dificil. Evident sunt foarte multe aspecte pe care va trebui să le abordăm”, a declarat Eduard Koler, candidatul PMP Mehedinți pentru funcția de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin.

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *