Eduard Koler (PMP), determinat să producă surpriza scrutinului local din Drobeta Turnu Severin

Eduard_Koler_candidat_PMPÎn municipiul Drobeta Turnu Severin, scrutinul electoral din data de 27 septembrie va fi unul foarte disputat. Este pentru prima oară în istoria acestor alegeri când lupta pentru funcția de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin este una foarte strânsă, iar din acest punct de vedere putem asista la surprize.

“Sunt gata să fac ordine în oraș și sunt sigur că sunteți și voi. Eu sunt vocea voastră în Severin!”, spune, cu hotărâre, Eduard Koler, candidatul PMP Mehedinți pentru funcția de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin.

Eduard Koler se profilează în această competiție ca un candidat total diferit față de ceea ce există pe piața electorală severineană, insistând pe dezvoltarea Severinului sub aspect economic, pe atragerea de investitori serioși și cu potențial, pe crearea de locuri de muncă bine plătite. Venind din mediul privat unde cunoaște foarte bine mecanismele și regulile, unde are relații și deschidere, Eduard Koler are un culoar favorabil și o reală șansă să atragă de partea sa cât mai mulți susținători, cât mai mulți nehotărâți, dezamăgiți de nivelul de trai și calitatea vieții.

Nu este mai puțin adevărat că Eduard Koler are forța și capacitatea de a-și impune viziunea sa pentru Severin, astfel încât să devină credibil și să convingă foarte mulți severineni să-i acorde votul de încredere.

Mai mult Eduard Koler a intrat în această competiție electorală de pe poziția omului nou intrat în politică, ceea ce poate fi un real avantaj. Toți principalii săi contracandidați în această confruntare au făcut parte, de-a lungul anilor, din conducerea Primăriei severinene atât ca primari, cât și ca viceprimari.

Din acest punct de vedere Eduard Koler are avantajul de a nu fi exercitat o funcție nu doar de conducerea în administrația publică locală, dar și ca simplu ales local, respectiv consilier.

Cred însă că Eduard Koler are capacitatea și anvergura necesare pentru a convinge câți mai muți severineni despre veridicitatea și valabilitatea programului său, a ideilor și viziunii sale administrative. În această direcție are un avantaj, dar în același timp și un real argument, că vine din zona mediului de afaceri, adică este o persoană care nu a lucrat la și cu statul.

În ceea ce privește șansele sale de impunere, există un evident culoar favorabil în special pe zona de dreapta. Cu alte cuvinte, Eduard Koler poate aduna voturi și dinspre USR-PLUS, care nu au un candidat cunoscut și de forță, și dinspre viceprimarul Daniel Cîrjan, în măsura în care acest electorat vede în el o varianță mult mai viabilă. De asemenea, poate atrage voturi și din zona nemulțumiților sau nehotărâților. Așa, cum spunea deseori, Eduard Koler este determinat să producă surpriza scrutinului local din Drobeta Turnu Severin, atât prin propria candidatură, dar și a partidului din partea căruia candidează: PMP Drobeta Turnu Severin.

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *