Eduard Koler, candidat PMP la Primăria Severin: “Eu vin din societatea civilă: Acordați-ne șansa să schimbăm soarta acestui oraș!”

Eduard_Koler_candidat_PMPReporter: Domnule Eduard Koler, cum apreciați programul dumneavoastră electoral pentru Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin?

Eduard Koler: Eu consider că trebuia să vină și cineva din afara sistemului să candideze. Trebuia să vină și unul din rândul societății civile să candideze, unul care nu a mai făcut politică și care nu a mai lucrat în această administrație politică, la stat sau pentru stat, și să-și asume o candidatură autentică de dreapta, singura candidatură autentică de dreapta   unul, pentru că în momentul de față toți principalii mei contracandidați a deținut sau încă dețin funcții în conducerea Primăriei Drobeta Turnu Severin.

Reporter: Prin ce se deosebește programul dumneavoastră electoral pentru Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin?

Eduard Koler: În primul rând programul meu electoral cuprinde anumite proiecte de interes major pentru municipiul Drobeta Turnu Severin, pe care văd că le-au preluat și ei. Dar există o mare diferență. Ei au avut timp 12 ani să pună în aplicare aceste proiecte și nu înțeleg de ce nu au făcut-o. Acum când am venit noi cu propuneri pentru turism, pentru dezvoltarea, pentru dezvoltarea IT-ului, pentru dezvoltarea Portului comercial, pentru mediul de afaceri au preluat și ei. Au avut la dispoziție 12 ani, de ce nu au făcut în acești 12 ani? De ce repetă același lucru și spun acum același lucru și își arogă aceste propuneri?

Reporter: Cât de mult considerați că vă ajută partidul în această candidatură, ținând cont de faptul că PMP Drobeta Turnu Severin s-a întărit foarte mult în ultimele luni?

Eduard Koler: Partidul a crescut foarte mult în ultimele luni și mă bucură faptul că s-a revitalizat acel filon PD-ist, PDL-ist din Drobeta Turnu Severin, care nu uită faptul că acest oraș se datorează acelei perioade când dinspre București prin acei  oameni care au condus partidul au venit 300 milioane de euro, bani cu care s-a modernizat municipiul, bani care nu sunt meritul lui Gherghe, este meritul celor care i-au dat. „Meritul” lor este că a trebuit să dea înapoi câteva sute de miliarde de lei, pentru că cei care au controlat modul în care acești bani au fost gestionați au ajuns la concluzia că s-au furat câteva sute de miliarde, drept pentru care au imputat acești bani și, dacă nu erau plătiți de la bugetul de stat, Primăria Drobeta Turnu Severin era falimentară și noi toți rămâneam fără nici un fel de utilitate în acest oraș.

Reporter: Să înțeleg că PMP Drobeta Turnu Severin, cu dumneavoastră candidat la funcția de primar, poate atinge sau depăși pragul de 15%?

Eduard Koler: Cu siguranță așa se va întâmpla, iar sondajele pe care le face toată lumea evidențiază în mod cert acest lucru. Diferența dintre cei 4 candidați principali este undeva la nici 10 procente.

Reporter: Ce mesaj transmiteți atât simpatizanților dumneavoastră și ai PMP, cât și cetățenilor, alegătorilor care nu s-au decis cui îi vor acorda votul?

Eduard Koler: Atunci când mergem prin cartiere, oamenii ne spun că vor schimbarea. Cum vă spuneam, eu vin din afara sistemului, vin din societatea civilă. Acordați-ne șansa să schimbăm soarta acestui oraș: municipiul Drobeta Turnu Severin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *