Ecologizare pârâul Crihala

EcologizareÎn această perioadă, Serviciul de Gospodărire a Apelor Mehedinți în colaborare cu Serviciul Public de Alimentare cu Energie Termică și a Primăriei Drobeta Turnu Severin desfășoară o amplă acțiune de ecologizare a pârâului Crihala și a zonei adiacente, pe toată lungimea de la confluența cu râul Topolnița și până la pădurea Crihala.

„Din păcate, toată această zonă a devenit insalubră și plină de deșeuri, motiv pentru care se impuneau de urgență acțiuni de ecologizare și curățare, cu atât mai mult cu cât s-au strâns deja tone de deșeuri.
La această acțiune participă angajați ai Serviciului de Gospodărire a Apelor Mehedinți care acționează cu o autobasculantă, două buldoescavatoare și un escavator, precum și angajați ai Serviciului Public de Alimentare cu Energie Termică și a Primăriei Drobeta Turnu Severin care se ocupă de salubrizarea zonei aferente pârâului Crihala, în jurul conductelor de alimentare cu energie termică”, a declarat viceprimarul Daniel Cîrjan.
În acest an, în contextul epidemiei cu noul coronavirus, când igiena strictă este cea mai eficientă modalitate de a rămâne sănătoşi, trebuie să înțelegem mai mult ca oricând importanța menținerii curățeniei pe domeniul public. „Ca în fiecare an, reprezentanţii instituţiei au desfăşurat o serie de acţiuni de ecologizare pe malul râurilor administrate, strângând, ca de fiecare dată, tone de deşeuri.” a declarat Neamțu Cosmina, Director Apele Române Mehedinți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *