Ea vrea să devină primăriță de Mehedinți; candidează pentru Primăria unei comune din județ

Aida_Serban_ALDEAlegerile locale din data de 27 septembrie sunt cu totul atipice în județul Mehedinți. Este pentru prima oară în istoria acestui scrutin local când asistăm la interes major pentru aceste alegeri, miza politică fiind într-adevăr una foarte mare. De asemenea, este pentru prima dată când la alegerile locale din județul Mehedinți asistăm la candidaturi ale femeilor pentru funcția de primari. Este și cazul acestei domnișoare.

Este vorba despre Aida Șerban, candidata ALDE Mehedinți pentru funcția de primar al comunei Breznița Ocol. Aida Șerban este cel mai tânăr candidat al ALDE Mehedinți pentru funcția de primar și probabil și cel mai tânăr din tot județul. Ea a fost însoțită la depunerea candidaturii pentru funcția de primar al comunei Breznița Ocol de către Viorel Palașcă, președintele ALDE Mehedinți, și Carmen Ciobanu, candidatul acestei formațiuni politice pentru funcția de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin.
Aida_Serban2“Eu sunt Schimbarea pe care vreau să o văd în lume! Fiți curajoşi Fiecare tânăr apt și competent are dreptul la o șansă! Nu mai stați în umbră, implicați-vă! Puteți mai mult decât vă imaginați! Nu vă lăsați intimidați de terțe persoane! Viitorul stă în Schimbare!”, este mesajul transmis de Aida Șerban, candidatul ALDE Mehedinți pentru funcția de primar al comunei Breznița Ocol.

Sursa foto: Pagina de Facebook Ayda Ays

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *