Drumul județean care traversează localitatea Magheru va fi reabilitat

MagheruAstăzi a fost lansată pe platforma electronică pentru achiziții publice (SICAP), licitația în vederea atribuirii lucrărilor de proiectare și execuție pentru reabilitarea drumului județean care traversează satul Magheru din comuna Breznița de Ocol.
Este vorba despre DJ 607B, de la intersecția cu Centura Ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin până la ieșirea din satul Magheru, în lungime de 1,3 km.

„Răspundem unei cerințe a locuitorilor care au arătat că drumul are nevoie de reabilitare. Se vor face accese la proprietăți, șanțuri, rigole și legături cu drumurile laterale.
Termenul pentru depunerea ofertelor este 18.03.2020, valoarea contractului fiind de puțin peste două milioane lei.
Satul Magheru din comuna Breznița de Ocol este una dintre comunitățile care a beneficiat din plin de fondurile guvernamentale alocate de Guvernul PSD prin Programul Național de Dezvoltare Locală și a devenit astăzi unul dintre cele mai moderne sate din județul Mehedinți.
În urma investițiilor asigurate de Guvernul PSD, locuitorii au rețea de apă, rețea de canalizare, ulițeld au fosf asfaltate, s-au făcut rigole, accese la fiecare proprietate. În plus, de la bugetul local, primarul Cătălin Drăghici a realizat iluminatul public pe led și sistemul de supraveghere video.
Era normal ca de la bugetul Consiliului Județean să alocăm fonduri pentru reabilitarea drumului județean care traversează localitatea.
Sunt sigur că atunci când vor fi finalizate investițiile asigurate de Guvernul PSD, tot mai multe sate din Mehedinți se vor apropia de nivelul european și vor deveni atractive pentru cetățenii care au plecat în străinătate pentru o anumită perioadă”, a declarat Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *