Dosar de politician mehedintean: Mircea Sevastian Grosu, aproape de sfarsitul carierei politice

Mircea_Grosu

Mircea Sevastian Grosu s-a afirmat politic în PD Mehedinţi, partid devenit ulterior PDL Mehedinţi. A deţinut funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale Drobeta Turnu Severin.

La alegerile locale din anul 2008, Mircea Sevastian Grosu a fost ales consilier local din partea PDL Drobeta Turnu Severin, iar din această poziţie a fost ales viceprimar al municipiului Drobeta Turnu Severin.

A fost anul în care PDL Drobeta Turnu Severin a câştigat alegerile locale în municipiul Drobeta Turnu Severin, iar întreaga conducere a Primăriei severinene i-a revenit. Mircea Sevastian Grosu a stat în funcţia de viceprimar până la alegerile locale din anul 2012. Atunci, deşi M N MH, alianţa electorală formată în jurul PDL Mehedinţi, a câştigat din nou alegerile locale, această alianţă nu a mai putut rămâne la conducerea Primăriei Severin datorită unor trădări interne.

Mircea Sevastian Grosu a fost ales din nou consilier local, însă nu a mai putut să-şi păstreze funcţia de viceprimar. După fuziunea cu liberalii, Mircea Sevastian Grosu a devenit membru al PNL Mehedinţi, fără însă să mai deţină vreo funcţie politică importantă în noul partid.

Anumite probleme pe care le are în justiţie l-au scos pe Mircea Sevastian Grosu din prim-planul vieţii politice locale, existând premise reale să-şi încheie cariera politică.

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *