Dobrota Valentina-Gabriela, Eugen Golea si PMP Mehedinti

Gabriela_Dobrota_Eugen_Golea

Dobrotă Valentina-Gabriela, candidatul PMP Mehedinţi pentru funcţia de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin, a demonstrat atât înainte de începerea campaniei electorale, dar mai cu seamnă în perioada scursă de la începerea oficială a campaniei electorale că este un cadidat de forţă, redutabil.

Deşi nu era suficient de cunoscută, Dobrotă Valentina-Gabriela a reuşit în ultimele luni să recupereze foarte mult din decalajul faţă de ceilalţi contracandidaţi. Dobrotă Valentina-Gabriela şi-a creat un profil electoral distinct şi, în acelaşi timp, inedit. Este candidatul care are o viziune corentă, realistă, bazată pe propria-i experienţă, în ceea priveşte dezvoltarea economică a municipiului Drobeta Turnu Severin.

Dobrotă Valentina-Gabriela are toate motivele să creadă în viziunea sa pentru că este, într-adevăr, caracterizată de competenţă, experienţă, profesionalism…

Principalul său lait-motiv al acestei campanii electorale este: „Locuri de muncă pentru severineni!”. Aceasta a făcut Dobrotă Valentina-Gabriela toată viaţa şi în toate companiile în care a lucrat sau pe care le-a rentabilizat: a creat locuri de muncă.

Dobrotă Valentina-Gabriela este singurul candidat care are relaţii solide, întreţinute şi cultivate de foarte mulţi ani, cu lumea mediului de afaceri, a investitorilor străini. Acest fapt a reieşit şi cu prilejul recentei întâlniri la care Dobrotă Valentina-Gabriela a invitat investitori străini, alături de firme de consultanţă şi proiectare, pentru a identifaca posibilităţile şi oportunităţile de dezvoltare a municipiului Drobeta Turnu Severin şi a judeţului Mehedinţi, întâlnire organizată sub titlul „Proiecte de investiţii, strategii de dezvoltare durabilă pentru Drobeta Turnu Severin şi Mehedinţi”.

Dobrotă Valentina-Gabriela este omul faptelor nu atât pentru că în toată activitatea sa profesională a pus pe picioare mari companii din domeniul economic şi a creat mii de locuri de muncă, ci şi prin aceea că, în doar câteva luni, a demonstrat că poate să propună proiecte viabile şi realizabile: proiectul priieteniilor literare şi cel al atragerii de investiţii în judeţ.

Dobrotă Valentina-Gabriela are forţa, capacitatea, competenţa şi viziunea pentru a gândi şi a pune în aplicare o strategie realistă de dezvoltare economică a municipiului Drobeta Turnu Severin şi de creare de locuri de muncă care să aducă bunăstare severinenilor.

În acest demers este susţinută de către Eugen Golea, preşedintele PMP Mehedinţi, omul datorită căruia Dobrotă Valentina-Gabriela a acceptat să candideze la funcţia de primar al Severinului. Între cei doi există o relaţie de prietenie de foarte mulţi ani, iar faptul că Dobrotă Valentina-Gabriela a fost de acord să candideze din partea PMP Mehedinţi este fără îndoială meritul preşedintelui Eugen Golea, iar aceasta denotă, înainte de toate, încredere şi respect reciproc .

Dobrotă Valentina-Gabriela şi Eugen Golea sunt două persoane extrem de compatibile, pentru că amândoi îşi doresc o dezvoltare economică a judeţului, au experienţa necesară pentru conturarea unei astfel de strategii şi sunt hotărâţi să o pună în aplicare. Niciunul dintre ei nu a activat în sectorul public, ci doar în cel privat, iar amândoi au acceptat să se implice în viaţa publică pentru a aduce o schimbare în bine pentru comunitatea locală, pentru a propune proiecte realiste şi sustenabile de dezvoltare economică a municipiului Drobeta Turnu Severin şi a judeţului Mehedinţi.

Dobrotă Valentina-Gabriela şi Eugen Golea înseamnă PMP Mehedinţi, un partid nou, care doreşte să vină cu o nouă viziune în ceea ce priveşte exrcitarea actului administrativ. PMP Mehedinţi este un partid format, preponderent, din tineri care nu au mai făcut politică şi care doresc să se implice în viaţa politică locală pentru a aduce un suflu nou şi o altă mentalitate.

Candidaţii PMP Mehedinţi pentru alegerile locale din data de 5 iunie sunt oameni credibili, competenţi, care vor să aducă o schimbare reală în localităţile în care candidează.

PMP Mehedinţi a reuşit, graţie implicării responsabile a preşedintelui Eugen Golea, să se definească drept un partid de acţiune, unitar şi dinamic. În cadrul acestui demers politic abilităţile organizatorice ale preşedintelui Eugen Golea au fost esenţiale pentru ca PMP Mehedinţi să-şi creeze structuri locale într-un timp foarte scurt. Cele două componente ale activităţii politice a PMP Mehedinţi, respectiv organizarea şi comunicarea, au fost asumate cu responsabilitate de conducerea acestui partid.

Datorită acestei strategii politice corecte a fost posibilă configurarea PMP Mehedinţi ca o formaţiune credibilă, o alternativă politică serioasă şi viabilă. De asemenea, este de notat şi anvergura politică a preşedintelui PMP Mehedinţi. Eugen Golea este unul dintre puţinii politicieni locali pentru care responsabilitatea de lider de filială judeţeană este sinonimă cu implicare fermă şi permanentă pentru consolidarea organizaţiei pe care o conduce.

El este un politician diferit prin aceea că dă dovadă de multă maturitate şi eficienţă politică. Întregul efort politic depus, înţeles fie sub aspect organizatoric, fie privitor la comunicarea politică, a fost asumat cu responsabilitate maximă. Eugen Golea a demonstrat calităţi de lider politic nu doar prin faptul că a constituit o filială politică bine oraganizată, ci şi prin aceea că a înţeles situaţia politică a judeţului, plasând PMP Mehedinţi pe un culoar favorabil de afirmare.

Eugen Golea şi-a propus nu doar să consolideze PMP Mehedinţi, dar şi să obţină un rezultat electoral foarte bun la alegerile locale din data de 5 iunie, scrutin la care sunt şanse reale să fie confirmat prin vot acest imens efort politic depus de-a lungul a doar doi ani de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *