Dobrota Valentina-Gabriela, candidatul PMP, alaturi de severineni si problemele lor

Gabriela_Dobrota4

Gabriela Valentina Dobrotă, candidatul Partidului Mişcarea Populară Mehedinţi pentru funcţia de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin, se întâlneşte zilnic cu severinenii de la care află problemele reale cu care aceştia se confruntă.

În cadrul acestor întâlniri, ea vine cu soluţii concrete, prezentându-le cetăţenilor cu care stă de vorbă viziunea sa atât asupra problemelor lor punctuale, dar şi a dezvoltării municipiului în ansamblul său. Gabriela Valentina Dobrotă este tot mai prezentă printre severineni, anunţându-se nu doar un candidat redutabil, ci şi unul care are un program realist şi o viziune coerentă în ceea ce priveşte administraţia publică locală.

În ultimele săptămâni Gabriela Valentina Dobrotă a fost prezentă printre severineni, pe străzi, dar şi la diferite întâlniri, unde a luat contact cu problemele lor. Ea a încercat şi chiar a reuşit să se facă mult mai cunoscută, să discute cu cât mai mulţi cetăţeni, dar şi să comunice foarte mult şi bine. Ea ştie să comunice foarte bine cu oamenii simpli de pe stradă, se simte bine în mijlocul lor şi are capacitatea de a le explica pe înţelesul lor ce doreşte să facă pentru municipiul Drobeta Turnu Severin.

În felul acesta, raportat la modul cum ştie să comunice cu cetăţenii, Gabriela Valentina Dobrotă devine, pe zi ce trece, un candidat nu doar popular, ci şi unul care este tot mai apreciat şi simpatizat, în primul rând datorită soluţiilor concrete pe care le propune. Gabriela Valentina Dobrotă se întâlneşte în fiecare zi cu cetăţeni ai municipiului Drobeta Turnu Severin, din diverse categorii sociale şi de toate vârstele, de la care află care sunt problemele cu care aceştia se confruntă. Ea le explică de ce municipiul Drobeta Turnu Severin duce lipsă de locuri de muncă şi de investiţii şi le spune oamenilor simpli pe care îi întâlneşte ce trebuie făcut pentru ca oraşul să fie unul dezvoltat în primul rând din punct de vedere economic.

Prin pieţe, prin târguri, pe la diferite evenimente sau pur şi simplu pe stradă, cetăţenii municipiului care stau de vorbă cu Gabriela Valentina Dobrotă se conving de aptitudinele sale, de potenţialul său profesional şi uman, considerând, în marea lor majoritate, că ea ar fi un foarte bun primar pentru minicipiul Drobeta Turnu Severin, un om care are o cu totul altă viziune în ceea ce priveşte administraţia publică locală, dar şi experienţa necesară, astfel încât să pună în aplicare proiectele în care crede.

Manager cu experienţă şi de succes, Gabriela Valentina Dobrotă pare pentru mulţi locuitori ai Severinului omul potrivit la locul potrivit, mai cu seamă în situaţia economică în care se găseşte oraşul în prezent.

Una dintre problemele discutate cu cetăţenii municipiului este problema agentului termic ca variantă alternativă. Deşi reprezentanţi ai autorităţii publice locale declară că s-a găsit o variantă alternativă pentru asigurarea agentului termic în oraş, Gabriela Valentina Dobrotă spune că aceasta nu este nici pe departe rezolvată.

Ea s-a întânit, recent, cu preşedinţii de asociaţii de proprietari din municipiul Drobeta Turnu Severin pentru a discuta problemele existente, dar şi modul în care autorităţile locale se implică în rezolvarea lor şi planuri ce ţin de viitorul încălzirii şi apei calde la nivel de municipiu. “Încălzirea oraşului este o bombă cu ceas. Am prezentat soluţiile alternative la această problemă în cadrul întâlnirii pe care am avut-o cu preşedinţii de asociaţii de proprietari din Drobeta Turnu Severin. Este nevoie de reabilitarea subsolurilor. De asemenea trebuie analizat contractul şi legalitatea acestuia în ceea ce priveşte repartitoarele”, a declarat Gabriela Valentina Dobrotă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *