Deputatul Ion Cupă intră în bătălia pentru Consiliul Județean Mehedinți: „Am datoria să intru în competiție acolo unde pot fi soluția cea mai bună”

Ion_Cupa_candidatDeputatul Ion Cupă va fi candidatul PMP Mehedinți pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți la alegerile din data de 27 septembrie. Sâmbătă, în cadrul unei întâlniri la care au participat și președintele PMP, Eugen Tomac, alături de secretarul general adjunct, Ioana Constantin, PMP Mehedinți și-a lansat candidații pentru alegerile locale din acest an.

Ion Cupă este deputat la cel de-al doilea mandat și are o bogată experiență legislativă și în conducerea instituțiilor publice cu rol de administrare fiscală, fiind, printre altele, director al Finanțelor Publice Mehedinți.

„Voi candida pentru președinția Consiliului Județean Mehedinți. Într-un moment crucial pentru PMP am datoria, ca vicepresședinte național al partidului, să intru în competiție acolo unde pot fi soluția cea mai bună. Am 4 ani de experiență în conducerea instituțiilor publice cu rol de control și administrare fiscală din județul Mehedinți. Am experiență legislativă de 2 mandate. Cunosc problematica mediului, atât de importantă și pentru județul Mehedinți. Am o obligație majoră pentru a repune acest județ pe un nou drum al dezvoltării. Oamenii din Mehedinți au dreptul să trăiască mai bine!”, a declarat Ion Cupă după evenimentul prilejuit de lansarea candidaților PMP Mehedinți.

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *