Deputata Alina Teiş: „Trebuie să facem ceva pentru locuitorii satului Negruşa”

Alina_Teis_sat_NegrusaDeputata PSD de Mehedinţi, Alina Teiş, s-a deplasat în data de 27 decembrie 2018, de Sfântul Ştefan, în satul Negruşa, comuna Cireşu din judeţul Mehedinţi, un cătun unde se ajunge foarte greu şi unde există câteva familii care trăiesc în condiţii extrem de grele, pentru a le aduce alimente şi dulciuri locuitorilor şi copiilor de aici.

De altfel, doamna Mihaela Ţîrlui, soţia primarului comunei Cireşu, a şi spus că deputata Alina Teiş a fost primul parlamentar al judeţului care a venit în acest sat.

Atât cetăţenii satului, dar şi copiii au fost bucuroşi de această vizită şi au mulţumit deputatei şi femeilor social-democrate care au însoţit-o să ajungă la ei cu cadourile. Dincolo însă de acest aspect, deputata Alina Teiş a fost împresionată de condiţiile în care trăiesc aceşti oameni, alături de copiii lor, unii dintre ei cu pământ pe jos în casă, însă oameni cu mult bun-simţ şi cu credinţă în Dumnezeu.

„Alături de colegele mele din OFSD Mehedinţi am mers la oamenii din satul Negruşa în primul rând pentru a-i vizita, dar şi a le duce câteva cadouri, pentru că sunt şi copii în această localitate. S-au bucurat foarte mult de vizita noastră, de faptul că le-am călcat pragul casei şi că am stat de vorbă cu ei. M-a impresionat bunătatea acestor oameni simpli, dar în acelaşi timp şi condiţiile foarte grele în care trăiesc. Am văzut familii şi copii care o duc foarte greu, iar eu consider că trebuie să facem ceva pentru locuitorii satului Negruşa. Oricât de tare ai fi, nu poate să nu te impresioneze soarta acestor oameni care trăiesc într-o localitate unde şi drumul de acces este foarte dificil. De aceea pot să vă spun că, pe de-o parte, m-a bucurat întâlnirea cu aceşti oameni, iar, pe de altă parte, m-a şi întristat situaţia lor. De aceea, am decis să mai revin la ei, dar, mai mult, să mă implic atât cât pot pentru a ajuta aceşti oameni, iar în perioada următoare voi veni şi cu câteva soluţii concrete la problemele lor”, a declarat Alina Teiş.

Mircea Popescu

Alina_Teis_Negrusa       Alina_Teis_Negrusa1Alina_Teis_Negrusa2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *