Deputata Alina Teiş, după CEx OFSD: „Vom organiza acţiuni umanitare şi centre de colectare a ajutoarelor în judeţele afectate de calamităţi”

Alina_Teis_CEX_OFSDDeputata PSD de Mehedinţi, Alina Teiş, totodată preşedinte interimar al OFSD Mehedinţi, a participat vineri, 6 iulie 2018, la Comitetul Executiv Naţional al OFSD, care a avut loc la Bucureşti. Evenimentul a fost cu atât mai important cu cât la cel mai mare for de conducere al organizaţiei femeilor social-democrate din România au participat cele mai importante femei din politica românescă.

Alături de ministrul Rovana Plumb, preşedinta OFSD, au mai participat Viorica Danicilă, prim-ministrul României,  Gabriela Firea, primarul general al Bucureştiului, secretarul general al partidului, Marian Neacşu, şi secretarul generalal al organizaţiei femeilor social-democrate, doamna Maria Lazăr. În cadrul Comitetului Executiv Naţional al OFSD s-a stabilit calendarul acţiunilor planificate în semestrul doi al acestui an şi, în acelaşi timp s-a făcut o radiografie a situaţiei politice actuale.

“Comitetul Executiv Naţional al OFSD a fost un eveniment important al partidului, pentru că este cel mai mare for de conducere al organizaţiei. Din OFSD fac parte multe femei care deţin funcţii importante în admninistraţia centrală şi locală a ţării. Mă refer în primul rând la doamna Viorica Dăncilă, prim-ministrul României, dar şi la doamna Gabriela Firea, primarul general al Bucureştiului. De asemenea, avem multe femei în partid care deţin funcţii de miniştri, ceea ce înseamnă că OFSD este o organizaţie importantă nu doar prin numărul membrilor, ci şi prin demnităţile publice, de răspundere, pe care unele membre le au în aparatul central al statului. Comitetul Executiv Naţional al OFSD a fost condus de doamna ministru Rovana Plumb, preşedintele OFSD, iar în cadrul acestuia s-au discutat mai multe aspecte legate de organizarea acţiunilor viitoare ale OFSD şi de politică. Am avut posibilitatea să discut cu mai multe colege şi intenţionez să demarez o serie de acţiuni şi la nivelul judeţului Mehedinţi. Deocamdată, în următoarea perioadă vom organiza acţiuni umanitare şi centre de colectare a ajutoarelor în judeţele afectate de calamităţi”, a declarat Alina Teiş, deputat PSD de Mehedinţi.

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *