De ziua sa de naștere, Ion Cupă și-a depus candidatura pentru președinția Consiliului Județean Mehedinți: „Județul Mehedinți nu mai are timp de pierdut”

Ion_Cupa_depunere_candidaturaChiar de ziua sa de naștere, astăzi 17 august 2020, deputatul Ion Cupă, vicepreședinte național al PMP, și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți Mehedinți din partea PMP Mehedinți.

Ion Cupă a fost însoțit de mulți membri ai acestui partid, care au dorit să-i fie alături la dublul eveniment care a avut loc: depunerea candidaturilor și aniversarea zilei sale de naștere. Ion Cupă a declarat cu prilejul depunerii partidului că își asumă această candidatură pentru a fi o reală alternativă de dreapta și a fi în slujba județului și a locuitorilor săi.

Totodată, Ion Cupă a subliniat că proiectul politic în care s-a implicat, PMP Mehedinți, este unul pe termen lung, că a construit în Mehedinți o echipă frumoasă, un partid în creștere, și că este încrezător atât în ceea ce privește șansele sale, cât și ale formațiunii pe care o reprezintă.  Ion_Cupa_depunere_candidatura1

„Mi-am depus candidatura pentru președinția Consiliului județean Mehedinti, coincidență sau nu, chiar în ziua aniversării nașterii mele.
Răspund în acest fel tuturor celor caută în Mehedinți o alternativă de dreapta adevărată, liberală și populară.
Mehedințiul nu mai are timp de pierdut. Trebuie să tăiem răul de la rădăcină și să recuperăm pentru comunități, pentru oameni și viața lor timpul pierdut. Amânările, bătutul pasului pe loc trebuie să devină istorie în Mehedinți. Pornim împreună pe un nou drum!”, a declarat deputatul Ion Cupă, candidatul PMP Mehedinți pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți.

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *