Daniela Sârbu, apreciată internațional în domeniul sănătății și securității în muncă, s-a alăturat PMP Mehedinți

Daniela_Sarbu_Ion_CupaPMP Mehedinți continuă cu rezultate notabile procesul de organizare internă în perspectiva alegerilor locale din luna septembrie a acestui an. Astfel, în partid se înscriu noi membri, îndeosebi oameni care nu au mai făcut politică și care sunt profesioniști în domeniul lor de activitate.

În cadrul unei ședințe de partid, a fost prezentată Daniela Sârbu, un profesionist apreciată internațional în domeniul sănătății și securității în muncă, dar și în cel al protecției mediului, care s-a înscris în PMP Orșova. De asemenea, Daniela Sârbu este membru în Comitetul Consultativ European de Sănătate și Securitate în Muncă și membru supleant în Consiliul de Administrație al Agenției europene de sănătate și securitate în muncă.

La ședință a participat și deputatul Ion Cupă, vicepreședinte național al PMP și președintele PMP Dolj, care a prezentat noul membru al PMP Mehedinți.

„S-a alăturat echipei PMP Orșova doamna Daniela Sârbu, un profesionist de excepție în domeniul sănătății și securității în muncă, precum și în cel al protecției mediului.
Om nou în politică, cu expertiză apreciată internațional, doamna Sârbu este în prezent membru în Comitetul Consultativ European de Sănătate și Securitate în Muncă și membru supleant în Consiliul de Administrație al Agenției europene de sănătate și securitate în muncă.
Îi doresc mult succes și o asigur de tot sprijinul nostru!”, a declarat deputatul Ion Cupă, la finalul ședinței de partid.

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *