Constantin Truşcă va candida din nou pentru primăria Şimian

Trusca_Constantin_deputatDeputatul Constantin Truşcă a decis să renunţe la mandatul de parlamentar şi va candida din nou pentru pentru funcţia de primar al comunei Şimian la scrurinul parţial care va avea loc pe data de 11 iunie.

Iniţial candidat al PSD Mehedinţi pentru funcţia de primar al comunei Şimian fusese desemnat Vasile Gioară, actualul viceprimar al comunei.

Deputatul Constantin Truşcă a confirmat informaţia potrivit căreia va candida din nou pentru funcţia de primar comunei Şimian.

Principalii contracandidaţi ai fostului primar al comunei Şimian la scrutinul parţial din data de 11 iunie sunt Emilian Vâlcu din partea PNL şi independentul gelu Vişan.

La alegerile locale din vara anului trecut Constantin Truşcă a fost reales în funcţia de primar al comunei Şimian cu 99%, obţinând un număr de 3933 de voturi, în timp ce principalul său contracandidat, cel clasat pe locul doi, a obţinut doar 152 de voturi. Constantin Truşcă a obţinut la alegerile locale din anul 2016 cel mai mare procent al unui primar de comună din judeţul Mehedinţi, Şinian, o comună echivalentă, practic, cu un oraş.

La alegerile parlamentare din luna decembrie a anului trecut, Constantin Truşcă a fost ales deputat pe lista PSD Mehedinţi.

Mircea Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *